Sitemizde son zamanlarda birçok otomobil firmasının geleceğe dönük tamamen elektrikli araçlarını tanıtma fırsatını bulduk. Suzuki’nin tamamen elektrikli ve oldukça şirin bir görünüme sahip SUV modeli, e-Survivor Concept de son dönem görücüye çıkıp da sitemizde tanıtımı hak eden araçlardan.

Her şeyden önce söylemek gerekirse, Suzuki tarafından 45. Tokyo Oto Fuarında tanıtılan Suzuki e-Survivor Concept dört tekerden çekiş sistemi (4WD) sayesinde off-road arazi koşullarında rahatlıkla ilerleyebilecek bir elektrikli SUV. e-Survivor’ın Concept’in tasarımı için ise Suzuki, Jimmy ve Vitara modellerinden ilham alınmış ve ortaya oldukça hafif, kompakt yapılı ve merdiven gövdeli şasiye sahip bir SUV ortaya çıkmış. Fikrimi söylemek gerekirse, oldukça başarılı bir tasarımla karşı karşıyayız.

Elektrikli motorların tekerleklerin içinde yer aldığı e-Survivor’da fütürist tasarıma sahip konsolda neredeyse panoramik bir görüntü sağlayan ekrandan teknoloji harikası navigasyon ayarlarına ve aracın yoldaki durumunu gösteren kameraya ulaşabilirsiniz. Aracın arka tarafına ve sanal panelin sağına yerleştirilen kameralar ise e-Survivor’da klasik aynaların yerini almış.

Tamamen elektrikli ve off-road özellikli Suzuki e-Survivor Concept’in ne zaman üretime geçeceği konusunda Suzuki tarafından henüz bir açıklama yapılmadı ama aracın şirketin 100. Kuruluş yıl dönümü olan 2020 yılında çıkması muhtemel. Suzuki e-Survivor Concept hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]