Her şeyin “akıllısının” yapıldığı bir dönemde en büyük sorunumuz “akılsız insanlar” tabiki de. Ama konumuz bu değil. Konumuz Voyager Smart Akıllı Cüzdan.

Bir cüzdan nasıl akıllı olabilir? Bana göre içine koyduğunuz parayı çoğaltma yeteneği olan cüzdan akıllı cüzdandır. Ama Voyager Smart’ın olayı tamamen farklı.

Voyager Smart görünüş itibariyle gayet şık ve kullanışlı bir deri cüzdan. Akıllı tarafına gelirsek; cüzdanın cep telefonunuzla bağlantıya geçme özelliği bulunuyor. Peki, telefonumuzla bağlantıya geçmesi bize ne fayda sağlıyor?

Cüzdanı bir yerde unuttunuz, düşürdünüz ya da birisi cebinizden çaldı diyelim; hemen mesafe alarmı devreye giriyor ve telefonunuza ikaz gönderiyor. Telefonunuz sizi cüzdanınız yanınızda olmadığı için uyarıyor ve uygulama üzerinden cüzdanın konum bilgisini size gösteriyor.

İlginç bir özelliğinden daha bahsedelim. Diyelim ki telefonunuzu nereye koyduğunuzu bulamıyorsunuz. Hemen cüzdanınızın köşesinde gizlenmiş olan tuşa basıyorsunuz ve telefonunuz çalmaya başlıyor.

Bir faydalı özelliği de telefonunuzun kamerasının deklanşörü olarak kullanılabiliyor olması. Şöyle ki; telefonunuzun kamerasını açıyorsunuz ve uygun bir yere koyuyorsunuz. Sonra karşısına geçip cüzdandaki gizli tuşa basarak selfie çekiyorsunuz.

Akıllı özelliklerine ilave faydalı bir tarafı da içerisinde not defteri ve küçük kalemi ile birlikte geliyor olması.

Voyager Smart Akıllı Cüzdan bir Indiegogo projesi. Bu yılın Kasım ayında satışa sunulacağı belirtilen ürünün ön sipariş bedeli 49$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]