Ducati 2015 yılında, 1962-1974 yıllarında ürettiği ve o yıllarda bir ikon haline dönüşen scrambler serisini günümüze uyarlayarak yeniden üretmeye başlamıştı. O günden beri yeni nesil Ducati Scrambler ailesi yeni versiyon ve gelişmeler ile birlikte oldukça genişledi. Ducati’nin bu genişleyen ailesinin en dikkat çekenlerinden biri ise yeni Scrambler Urban Enduro modeli.

Ducati Scrambler Urban Enduro çevikliği ile bir taraftan şehir sokakları için mükemmel bir yol arkadaşı olmaya adayken, diğer taraftan da çok az kişinin uğradığı yollarda da sizi yalnız bırakmayacak teknik özelliklere sahip.

Ailedeki bütün versiyonlardaki gibi Scrambler Urban Enduro’da hava soğutmalı, iki silindirli 803cc L-Twin motor bulunuyor. 75 beygirlik bir güç ve 68 Nm’lik bir tork ise bu motorun ortaya çıkardığı değerler.

Ducati’nin online konfigürasyon modülü ile kişiye göre geliştirme yapılabilen ve aksesuar eklenebilen Ducati Scrambler Urban Enduro hakkında detaylı bilgi almak ve hayal ettiğiniz modeli tasarlamak için lütfen tıklayın.
[post_ads]