Neredeyse her gün yeni bir akıllı saat modelinin ya da var olan modelin bir üst versiyonunun çıktığını görüyoruz. Her şey iyi güzel de fiyatlar hala çok yükseklerde seyrediyor. Ticwatch akıllı saatler bu durumun tersine piyasaya fiyat konusunda iddialı şekilde sürülecek.

Ticwatch, Android Wear işletim sistemini kullanıyor. Google Fit gibi uygulamaları kullanarak sportif aktivitelerinizi takip edebilirsiniz. Ticwatch ile attığınız adım sayısını ve yaptığınız egzersiz neticesinde yaktığınız kaloriyi görebilirsiniz. Ayrıca dâhili GPS sistemi sayesinde gittiğiniz rotayı görebilirsiniz.

Ticwatch’un gelen aramayı, mesajları ve hatırlatmaları görme, sesli notlar oluşturma ve müzik dinleme gibi özellikleri de mevcut.

4GB dahili hafızaya sahip Ticwatch, Ticwatch S (sport) ve Ticwatch E (express) şeklinde iki model olarak üretilecek. S modelinin GPS anteni kordona entegre olarak tasarlanmış. bu yüzden kordonu değiştirilemiyor.

Ticwatch bir Kickstarter projesi olarak ortaya çıkmış. Öngörülen proje rakamın kat kat üstüne çıkmış durumda. E modeli 119$, S modeli ise 139$ ön sipariş bedeliyle satışa sunulmuş olan Ticwatch’un bu yılın Ekim ayında teslimata başlayacağı belirtiliyor. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]