Çeşitli boyut ve işlevlerde pek çok taşınabilir güç kaynağı çeşidi piyasada bolca mevcut. Taşınabilir bir ürünle ilgili beklentilerimizden belki de en önemlisi sağlam olmasıdır. Güç kaynaklarını daha çok kamp, yürüyüş, tırmanış gibi outdoor etkinliklerde ve hatta piknik gibi açık alan faaliyetlerimizde kullanırız. Yani zorlu şartlarda düşme, kırılmaya karşı dayanıklı ve su geçirmez bir güç kaynağımız olsa tam olarak istediğimiz şeye ulaşmış oluruz.

Piyasada çokça çeşit mevcut ancak “sapasağlam” denilmeyi hak eden dayanıklı ve su geçirmez bir güç kaynağı bulmak zor. NOCO işte tam olarak istediğimiz tarzda outdoor kullanım için tasarlanmış bir güç kaynağı.

Dışındaki sağlam kauçuk kap sayesinde su geçirmeyen NOCO düşme ve çarpmalar karşı da çok dayanıklı. 5 farklı model olarak üretilen seri 12000’den 3000 mAh’a kadar kapasitelerde XGB12, XGB6, XGB3 gibi isimlerle satışa sunulmuş durumda.

NOCO güç kaynaklarının bir diğer özelliği de yine kampçılar için kritik ürünlerden el feneri özelliğinin bulunması. Küçük modellerde 250 lümenlik normal bir fener bulunurken büyük modeller daha az aydınlatma sağlayan “glow light” özelliğine sahip.

NOCO güç kaynakları 20$ ile 50$ arası fiyatlarla satışta. İlave bilgi almak için buraya tıklayınız.

[post_ads]