Elektrikli bisiklet görmekten sıkılmadınız umarım. Her gün yeni bir modeli ile karşılaşsak da bu karşılaşma fiziksel bir temasa dönüşmediği sürece görmekten sıkılacağımızı sanmıyorum.

Bu elektrikli bisiklet teknolojisi de geliştikçe gelişiyor durduramıyoruz efendim. Geliştikçe de; tasarımlar görünüşleri itibariyle normal bir bisiklete daha çok yaklaşıyor. Küçülen bataryalar ve motorlar, gizlenen kablolar, standart vites ve dişli sistemlerinin kullanılabilmesi gibi özellikler elektrikli bisikletleri daha ilgi çekici hale getiriyor.

Pedego Airstream kendine has tasarımıyla klasik bisiklet görünümlü bir elektrikli bisiklet. Arka tekerlek miline yerleştirilmiş motoru saatte 32 km hıza çıkacak kadar güç üretebiliyor. Arka bagaj bölmesindeki bataryası 2 ile 6 saat arası bir sürede şarj oluyor. Tek şarjla sürüş şartlarına da bağlı olarak 24 km ile 96 km arasında bir mesafe gidilebiliyor.

Ön ve arka disk frenler ve farlar ile USB şarj portlu küçük LCD ekranı da bisikletin diğer göze çarpan ayrıntıları.

2995$ fiyat biçilen Pedego Airstream elektrikli bisiklet ABD yetkili bayilerinde satışa sunulmuş durumda. İlave bilgi için tıklayınız.


[post_ads]