Motosiklet kaskına takılarak kullanılan güvenlik ürünleri son dönemde yaygın. Daha önce yine burada ZONA geri görüş kamerasının tanıtımını yapmıştık. Nuviz de buna benzer bir ürün ama daha farklı fonksiyonlara sahip.

Motosiklet kaskına, saydam ekranı göz hizasına gelecek şekilde takılan Nuviz, HUB (Heads-Up Display) olarak da tabir edilen bir teknolojik bir yol takip ekranı.

Nuviz’in en güzel tarafı motosikletle giderken birçok ihtiyacınızı gözünüzü yoldan ayırmadan yapabilmenize imkân sağlaması. Konu motosiklet olunca gözünüzü yoldan ayırmamak daha da önemli bir konuya dönüşüyor.

Gözünüzün önündeki bu ekranda neler görebilirsiniz peki? Hız ve rota gibi navigasyon verilerini anlık olarak izliyorsunuz. Telefonunuza gelen aramaları ekran üzerinde görebiliyorsunuz. Gidon üzerine monte edilen kablosuz kumanda sistemi ile cihazı yönetebiliyorsunuz.

Ekranın bağlı olduğu gövdede ise bir kamera bulunuyor. Tek tuşla aktif olan kamera ile 8MP’lik fotoğraflar çekebileceğiniz gibi Full HD ayarında videolar çekmeniz mümkün. Tek tuşla devreye giren kamera sayesinde sürüş esnasında şahit olunan önemli anları kaydedebilir, tarafınıza yönelik olumsuz bir konuda delil olarak kullanabilirsiniz.

Üzerindeki batarya ile tek şarjla 8 saate kadar kullanıma imkan veren Nuviz motorcuların kaskından ayırmayacağı bir ayrıntı olmaya aday bir ürün.

699 Euro fiyatla satılan Nuviz’i sipariş etmek ve hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]