Dışarıda takıldığınız zamanlarda hırsızlık riski ile karşı karşıyaysanız Larry Alert tam size göre bir ürün. Kamyonetinizin bagajından, çadırınızın kenarından, yazlığınızın bahçesinden malzemeleriniz ya da park ettiğiniz bisikletiniz, motosikletiniz çalınır diye bir korkunuz varsa Larry Alert kurulumu ve kullanımı kolay bir güvenlik kamerası olarak işinize fazlasıyla yarayacaktır.

Larry Alert aslında çalışma mantığı açısından doğal yaşamı izlemek için kullanılan ve “foto kapan kamera” diye tabir edilen sensörlü gizli outdoor kameralardan çok farklı değil.

Larry Alert’in de bir hareket sensörü var ve belirlenen alanda bir hareket olduğunda cep telefonunuza sinyal gönderiyor ve telefon alarm vermeye başlıyor. Ayrıca Larry Alert hareket algıladığında bölgenin fotoğrafını çekip anında telefonunuza gönderiyor. Yani bir çeşit “dışarıdaki gözünüz” diyebiliriz.

Larry Alert’in bataryası alarm modunda 8 saate kadar gidiyor. Dışarıda kullanım maksatlı tasarlanan Larry Alert doğal olarak su geçirmez özellikte. Yağmur altında da kullanılabilir yani.

Larry Alert’in satış fiyatı 149$. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]