İsveçli profesyonel kayakçı olan şımarık zengin bebesi Jon Olsson’un Lamborghini ve Audi marka oyuncaklarını daha önce sitemizde tanıtmıştık. Biz burada onun eski arabalarını konuşa duralım Olsson koleksiyonunu genişletmeye devam etmiş. Olsson’un George adını verdiği en son oyuncağı bir Rolls-Royce Wraith.

Danimarkalı Absolute Motors adlı özel tasarım otomobil atölyesi tarafından Jon’un istekleri doğrultusunda işlem gören bu canavarın kaportasında artık Olsson ile özdeşleşen siyah, beyaz ve gri renkten oluşan kamuflaj desen mevcut.

Aracın kaportasının altında ise 12 silindirli, 6.6 litrelik 810 beygir güç üreten bir motor bulunuyor ki bu motor George’un 100 km/s hıza sadece 4.4 saniyede çıkmasına imkân veriyor.

Aracın ön tarafında yer alan iki büyük çapta LED far ve portbagajın ön tarafında ise dört tane ekstra daha far bu canavara baktığınızda ilk bakışta göze çarpan detaylar. Boyalı camlar, 24 inçlik tekerlekler, özel yapım egzoz sistemi ise bu pahalı oyuncakta dikkat çeken diğer özellikler.

Jon Olsson’un son oyuncağının görsellerine ve Olsson’un ballandıra ballandıra yeni oyuncağını tanıttığı videosuna bakmadan geçmeyin!

[post_ads]