Bir outdoor tutkunun ihtiyaç duyabileceği hemen hemen her şeyi karşılayabilecek İsviçre çakısı gibi çok yönlü bir çekme karavan hayal ettiniz mi? Slyvansport Go Çekme Karavan (Slyvansport Go Camping Trailer) büyük ihtimalle hayal ettiğiniz karavan olabilir!

Sadece 381 kg ağırlığıyla küçük motorlu araçların bile rahatça çekebileceği Slyvansport Go: bisiklet, motosiklet, kayak takımı, ATV gibi değerli oyuncaklarınızı taşıyabilen bir römork görevi görür iken; dakikalar içinde kurulan özel çadır sistemi sayesinde beş kişinin rahatlıkla barınabileceği kendiliğinden şişen şişme yataklara, üç adet geniş pencereye, tenteye ve kamp tutkunlarının ihtiyaç duyabileceği diğer temel donanımı bulunduran ferah bir çekme karavana dönüşüyor.

Kamp/outdoor tutkunlarına en sevdiği oyuncaklarıyla beraber en ücra köşelere seyahat edebilme özgürlüğünü bahşeden Slyvansport Go Çekme Karavanın fiyatı ise 9.995$. Buraya tıklayarak Slyvansport Go hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu arada sakın aşağıdaki görsellere ve videolara bakmadan geçmeyin, mest olacaksınız.

[post_ads]