Günümüz dünyasında birçok iş kolunun başarısı için internet dünyasında var olmak ve özellikle internet ortamında bir ürünün tanıtımını yapmak isteniyorsa yüksek kaliteli fotoğraflar kullanmak olmazsa olmazlardan.

Yüksek bütçeli büyük firmalar bu iş için özel stüdyo ve fotoğrafçılar kullanabilirken bu küçük çaplı firmalar için oldukça masraflı olabilir. Bu nedenle birçok küçük çaplı firma ürün tanıtımı için gerekli olan fotoğrafları genellikle kendi çekmek zorunda kalabiliyor. Tabii bu seferde, stüdyo ortamı olmadığı ve dolayısıyla doğru ışık ve arka planı bulmak oldukça zahmetli olduğu için çoğu zaman istenilen fotoğraf kalitesi ortaya çıkmıyor. İşte Foldio3 Portatif Stüdyo bu gibi durumlar için mükemmel bir çözüm.

Selefleri Foldio ve Foldio2’den daha büyük olan ve dolayısıyla daha büyük boyutlu şeylerin stüdyo kalitesinde fotoğraflarını çekmek için kullanabileceğiniz Foldio3 seleflerinden daha büyük olmasına rağmen daha kompakt bir yapıya sahip. Rahatlıkla her yere taşıyabileceğiniz ve kurulumu çok kolay olan Foldio3 saniyeler içinde 25x25 inç boyutlarında bir stüdyoya dönüşebiliyor.

Foldio3 Portatif Stüdyo için şu an Kickstarter üzerinde bir kampanya yürütülüyor ve hedeflenen bütçe çoktan geçilmiş durumda. Foldio3 için 109$’lık fiyatla ön sipariş vermek ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Aşağıdaki video da ürün hakkında daha iyi bir fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır. Foldio2’yi satın almak için de buraya tıklayabilirsiniz.

[post_ads]