Özellikle ev ortamından uzaktayken hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemezsiniz. Bazen sizi güldüren, bazen de sizi hayretler içinde bırakan öyle anlar olur ki keşke kayıt altına alabilseydim diye iç geçirirsiniz. Diğer taraftan eğer bir Outdoor veya seyahat tutkunuysanız en güzel anlarınızı kayıt altına almak isteyebilirsiniz. Ama kabul etmek gerekir ki elde bir kamera veya cep telefonu ile kesintisiz bir kayıt yapmak kolay olmadığı gibi oldukça zahmetlidir.

Omni-Wearable Active Güneş Gözlüğü (Omni-Weable Active Sunglasses), bu olumsuzlukları ortadan kaldırarak belki de hayatınızda sadece bir defa karşılaşabileceğiniz enstantaneleri, olayları vs. ve en güzel anlarınızı zahmetsiz bir şekilde kayıt altına almanızı sağlamak için tasarlanmış bütünleşik özel bir kameraya sahip bir güneş gözlüğü.

Bisiklete binerken, balık tutarken, kayak yaparken, yamaç paraşütü yaparken gezerken ve bunlara benzer birçok aktivitede rahatlıkla kullanabileceğiniz Omni-Wearable ile kayda başlamak için tek yapmanız gereken gözlüğün içinde gömülü şekilde bulunan kamerayı çıkararak ileri ittirmeniz. Kamera otomatik olarak kayda başlayacaktır.

Tek bir şarjla 1.5 saat kayıt yapabilen Omni-Wearable Aktif Güneş Gözlüğü ile dilerseniz 1080p çözünürlükte dilerseniz de 720p çözünürlükte kayıt yapabilirsiniz. Kayıtlar için ise 32 gb’a kadar herhangi bir mikro SD kart kullanabilirsiniz. Ayrıca kayıt yaparken yağmur veya kardan korkmanıza da gerek yok, Omni-Wearable tamamen su geçirmez.


Kickstarter üzerinde bir proje olarak başlatılan Omni-Wearable Aktif Güneş Gözlüğü hedeflediği fonun yarısından fazlasını çoktan toplamış durumda. Siz de bu projeye destek olmak, 199$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek ve gözlükler hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayın. Aşağıdaki video da, ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.