Mitsubishi ve Top Gear Magazine işbirliği sonucu standart bir L200 üzerine inşa edilen Mitsubishi L200 Desert Warrior geçen haftalarda Birmingham’daki Ticari Araç Fuarında (2017 Commercial Vehicle Show) tanıtıldı. Mitsubishi L200 Desert Warrior’ın adı ise Baja ve Dakar gibi çöl yarışları için gereken bütün özelliklere sahip olmasından geliyor.

Desert Warrior’u dünyanın en sert off-road koşullu yarışları için uygun bir araç haline getirmek için gerçekten geniş ölçekli bir modifiye yapılmış. Takla kafesi (Roll Cage), kapsamlı bir süspansiyon sistemi, kendi kendine şişebilen devasa lastikler, uzun mesafeli LED farlar Desert Warrior’da ilk bakışta göze batan off-road özellikleri.

Ne yazık ki Mitsubishi L200 Deser Warrior sadece bir defalık üretilen bir araç. Açık konuşmak gerekirse Desert Warrior, Mitsubishi’nin yeni Özel Araç Projeleri (Special Vehicle Projects) kapsamında özel olarak üretilen (sadece 250 tane) yeni modeli L200 Barbarian SVP’nin (Aşağıda Desert Warrior ile beraber görsellerini görebilirsiniz) reklamını yapmak için inşa edilen bir konsept model.

Ne yapalım Desert Warrior kadar olmasa de yine de üstün bir off-road araç alan L200 Barbarian SVP ile yetineceğiz. Mitsubishi L200 Desert Warrior ve Barbarian SVP hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

[post_ads]




[post_ads_2]