Araç üstü çadır denildiğinde ilk aklınıza gelen büyük 4x4 arazi aracı üzerinde duran bir çadır görüntüsüdür sanırım. Autohome Mini Countryman Araç Üstü Çadır bu fikrinizi değiştirecek cinsten bir ürün.

Mini Countryman sahipleri de araç üstü çadırlarıyla kamp yapabilsin diye düşünen İtalyan firması Autohome bu araca uygun araç üstü çadırı üretip satışa sunmuş durumda.

Çadıra geçmeden önce araç hakkında kısa bir bilgi vereyim. Mini Countryman aslında sandığımız kadar “şehirli” bir araç değil. Bir defa 4x4 ve de 4 kapılı geniş bir araç. Ayrıca en önemlisi port bagaja uygun tavan rayları mevcut.

Çadıra gelirsek; aracın tavan raylarına monte edilen dış kap fiberglastan üretilmiş. Klipsler açıldığında gaz basınçlı yaylar devreye giriyor ve kabın üst kapağını çadırın tavanını da oluşturacak şekilde 94 cm. yukarıya kaldırıyor.

İki kişinin basit eşyaları ile birlikte rahatlıkla sığabileceği büyüklükteki çadıra merdivenle çıkılıyor. Kapatılırken merdiven çadırın içinde kalıyor. Su ve sıcaklık geçirmeyen çadır kumaşı ayrıca yırtılmalara karşı dayanıklı olarak üretilmiş.

Autohome Araç Üstü Çadır 4x4’ün hakkını vermek isteyen concon’lar için güzel bir alternatif ürün. Yaklaşık satış fiyatı 2800 Euro olan çadır hakkında ilave bilgi ve sipariş için tıklayınız.

[post_ads]








[post_ads_2]