Bir kamp severseniz veya avcılık, balıkçılık gibi aktivitelerle haşır neşir birisi iseniz bir bıçağa sahip olmanın öneminin farkındasınızdır. Takdir edersiniz ki kullandığınız bıçağın işlerliğinin devam etmesi için keskinliği de önemlidir. Sharpal 6'sı 1 Arada Bıçak Bileyici (Sharpal 6-in-1 Knife Sharpener) outdoor aktivitelerinizi kolaylaştıran bıçağınızın ömrünü uzatmak için tasarlanmış özellikler ile bünyesinde başka işlevleri de bulunduran bir çoklu alet kiti.

Bıçağınızın işlevselliğini daima maksimum seviyede tutmak için Sharpal 6'sı 1 Arada Bıçak Bileyici’de keskinleştirmek için tungsten karbür bıçaklı kısım, bileme seramiği gibi fonksiyonlar bulunurken diğer taraftan bıçağın tırtıklı kısımları ile olta kancalarını sivriltmek için konik bileyici, acil yardım düdüğü, ateş başlatıcı ise outdoor ortamlarında Sharpal 6'sı 1 Arada Bıçak Bileyici’nin diğer faydalı özellikleri.

Kamp, av ve olta balıkçılığı tutkunlarının en yakın arkadaşı olacak Sharpal 6'sı 1 Arada Bıçak Bileyici’nin fiyatı ise 25$. Amazon’dan satın almak için tıklayın.