Ringtool özellikle bisiklet tutkunlarının günlük hayatta karşılaşabileceği küçük arızaları anlık olarak gidermesi için tasarlanmış dünyanın en kompakt çoklu alet kiti. Sert ve sağlam paslanmaz çelikten yapılan Ringtool sadece 60 gram ağırlığında ve anahtarlığınızda sizi hiç rahatsız etmeyecek kadar küçük bir boyuta sahip.

Ringtool’da 3mm, 4mm, 5 mm, 6 mm, 8mm alyan anahtarlar; düz ve yıldız tornavida; torx açıcı, 3.23 ve 3.30 mm’lik olmak üzere iki adet jant teli ayarlayıcı bulunuyor. Ayrıca Ringtool’u bir şişe açacağı olarak da kullanabilirsiniz.

Tabii Ringtool’u sadece bisiklet ile sınırlandırmak yanlış olur. Ringtool’un birçok işlevi mobilya kurulumu gibi hayatın birçok bölümünde kullanılabilirsiniz.

Ringtool’u farklı renk seçenekleri ile Amazon’dan 26$’lık bir fiyatla satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Yok bu fiyat bana fazla geldi  derseniz ise Ringtool’un Çin yapımı versiyonlarını Aliexpress’den 2.19$’dan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Aliexpress’den satın almak için tıklayın. Aşağıdaki videoyu da ürün hakkında detaylı bilgi için izleyebilirsiniz. 

[post_ads]