Sanki BMW i8'in ekstra pazarlama stratejilerine ihtiyacı varmış gibi, bu Alman markası aracın yeni ve limitli üretim olacak bir versiyonunun tanıtımını yaptı. BMW i8  Protonic Frozen Black olarak isimlendirdikleri bu makine ölümcül bir mat siyah renk ile karşımıza çıkıyor. 

2017'nin Nisan ayında satışa sunulacağı düşünülen BMW i8  Protonic Frozen Black, 1,5 litrelik 3 silindirli motorunun yanında bir elektrikli motor ile beraber geliyor. Toplamda baş etmesi oldukça zor olan 357 beygir gibi bir güç kontrol etmek zorunda kalıyorsunuz. Ne kadar üzüntü verici değil mi? 0-100km/s hızlanmasını 4,4 saniyede deviriyor bu güzellik. Aracın içi sizin at arabanıza benzemiyor tabi ki, harika bir uzay gemisi tasarımı, kendinizi Kaptan Kirk sanmanıza sebep olabilir. 

Son yıllarda moda olan bu mat siyah kaplama mevzusunu BMW'de fark etmiş olacak ki piyasayı kızıştırmak için bu hamleyi yaparak, daha erken kalp krizi geçirmemizi garanti altına alıyor. Fiyat hakkında henüz bir bilgi yok, hem olsa ne olacak ki?