Koşu ayakkabıları kadar hafif olan sağlam bir yürüyüş botu arıyorsanız Salewa’nın Ultra Flex Mid GTX yürüyüş botları sizi fazlasıyla memnun edecek. Bir koşu ayakkabısının esnekliği ve çevikliği ile bir yürüyüş botunun destek ve korumasının buluştuğu nokta olan Salewa Ultra Flex Mid GTX, Salewa’nın geçen sene çıkardığı Ultra Train GTX modelinin geliştirilmiş hali.

Salewa ve lastik devi Michelin’in işbirliği ile tasarlanan Salewa Ultra Flex Mid GTX’in üst kısmında tüy gibi hafif su tutmaz özel elastik naylon materyal bulunuyor. Botların boyun kısmında ise Salewa’nın esneklik ve denge sağlayan Flex Collar Teknolojisi ile karşılaşıyoruz. İç kısımda ise hacimsel ve nefes alabilen Gore-Tex membranlı astar mevcut. Tabanlıklar anti-bakteriyel özellikli ve ayak boşluğu desteği de bulunuyor Ayakkabıların tabanına gelince Michelin’in dağ bisikletlerinin lastiğine benzer şekilde tasarladığı özel su geçirmez termo poliüretan (TPU) bileşiminden tabanlar görülüyor. Çift yoğunluklu EVA yastıklama ve ayak boşluğu desteği ise Michelin’in özel bileşimini tamamlıyor.

Nereye giderseniz gidin sizi yüz üstü bırakmayacak Salewa Ultra Flex Mid GTX’in 2017 Temmuzunda 190$’lık bir fiyatla en az altı farklı renk seçeneğiyle satışa sunulması bekleniyor.