Şu soğuk günlerde kamp yapmaya karar vermişseniz saten gerçek bir kamp sever olduğunuzu ispatlamışsınızdır. Tabii bu kararınızı alırken kamp ateşinizin başında geçireceğiniz dakikaları hayal etmeden adım atmadığınızı da biliyoruz. Campfire Defender, sizin bu hayali daha fazla yaşamanıza olanak tanıyacak harika bir outdoor ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle yağışlı havalarda kuru odun bulup, ateşi belli bir kıvama getirmek zaten büyük bir mesele iken, çadırlara çekilip yatma vakti geldiğinde, sabah aynı zahmeti tekrar yaşayacağınızı düşünmek sinir bozucu olabiliyor. Campfire Defender (Kamp ateşi Koruyucu) adından da anlaşılacağı gibi, ateşinizi yağışlı havalarda sönüp gitmekten kurtarırken, sabah bir kaç odun parçası ile tekrar kuvvetlendirmenize imkan tanıyor. Uyurken "etrafa kıvılcım sıçrar mı acaba?" sorularından da kurtuluyorsunuz. Hiç bir kıvılcımın dışarıya çıkmasına izin vermiyor.

1,649 °C sıcaklığa dayanıklı askeri bir kumaş türünden üretilen Campfire Defender, siz doğada daha huzurlu ve uzun vakit geçirin diye elinden geleni yapıyor. Fiyatı $249,95 olarak belirlenen bu pahalı kamp arkadaşını satın almak isterseniz tıklayın.