Günlük yaşantımızın vazgeçilmez iki ögesini birleştiren bir cihaz. Aracınız ile telefonunuzu tam anlamıyla birleştirerek size sürüş güvenliği ve yeni bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Peki bunu nasıl yapıyor? 

Sistemi öncelikle aracınıza kendiniz monte ediyorsunuz ki bu oldukça basit. Sürücü koltuğuna oturup cihazın holografik ekranını rahat bir şekilde görebileceğiniz pozisyona ayarlıyorsunuz. Cihazın kontrol kolunu direksiyonda rahat ulaşabileceğiniz bir yere sabitliyorsunuz. Navdy ile telefonunuzu ve aracınızı eşleştirdikten sonra eşsiz bir sürüş keyfi sizi bekliyor. Gelen çağrılarınıza, dahili navigasyonu ile gideceğiniz rotaya, telefonunuzdaki müziklere ve kişilere çok çabuk ve kısa sürede, en önemlisi de sürüş güvenliğinden ödün vermeden erişebilir ve gözünüz daima yolunuzda iken kötü ve anlık sürprizlerden uzak olursunuz. Gelen çağrılarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde sadece el hareketiniz ile kabul yada reddedebilirsiniz.

Navdy, gündüz ve gece size aynı görüşü holografik renkli ekranı ile yol görüşünüzü etkilemeden sunar. Araç bilgilerinizi ekranında gösterir, size ve aracınıza uyum sağlar. Örneğin yakıtınız azaldığı zaman size yeni bir rota çizer ve en yakın benzin istasyonuna gidebilme imkanı sağlar.

Yeni, zevkli ve güvenli bir sürüşü telefonunuzdan kopmadan yapmak Navdy ile çok kolay.