Apple'ın ilk seri akıllı saati Watch, büyük ses getirmiş ve birçok kişi bileğine takmak için sıraya girmişti. Gelen geri bildirimler sonucunda, daha da güçlendirilen ve su geçirmez özelliğe kavuşan Apple'ın yeni nesil saati Watch 2, bazılarını pek tatmin etmemiş olacak ki ilave bir koruma kılıfı geliştirme ihtiyacı duymuşlar. Sanki biraz konuyu abartmışlar gibi, ne dersiniz?

MTM Özel Operasyon Saatleri tasarımcıları duruma el atarak, Apple Watch için harika bir koruyucu kılıf geliştirmişler. Dijitalize edilmiş 38mm Apple Watch için, sizin isteğinize göre seçebileceğiniz titanyum veya alüminyum koruma kılıfı MTM Status, sadece saatinizi darbelere karşı korumuyor aynı zamanda ilave analog göstergeler ile (Analog saat ve tarih göstergesi) retro ve dijitali harmanlıyor. Kullanılan titanyum ve alüminyumun silah üretiminde kullanılanlar ile aynı olduğunu da söylemeden geçmeyelim. 

Kickstarter'da $50,000'lık hedefin sadece $2,700'lık kısmını toparlayabilmiş olmaları, Apple Watch kullanıcılarının bu koruyucu kılıfı pek beğenmediğini gösteriyor aslında. Üzülme be MTM, her düşüşün bir çıkışı vardır. Bir gün siz de yaparsınız, aslansınız.

Ayrıntılı bilgi almak isterseniz tıklayın