Sırt çantalı geziler her zaman sırt çantanızı sırtınıza geçirdiğiniz yerde başlamaz. Bazen belli bir yere kadar arabanızla, otobüsle veya uçakla gitmek zorundasınızdır. Fakat sırt çantalı gezginlerin, doğa yürüyüşçülerinin, kısacası macera severlerin çantaları normal sırt çantalarının aksine, siz de takdir edersiniz ki, oldukça büyüktür ve böyle yolculuklar için pek elverişli değildir. Bu nedenle büyük hacimli çantalar gezi başlangıç noktasına kadar yaptığınız yolculuklarda can sıkıcı olabilir.

Matador’un Beast Toplanabilir Sırt Çantası (Beast Packable Backpack) maceracıların bu derdini sonlandırabilecek cinsten bir çanta. Normal haldeyken 28 Litrelik hacme sahip olan Beast, toplandığınızda ise sizleri hayrete düşürecek derecede küçülerek sadece bir futbol topu büyüklüğünde oluyor. Artık Beast için valizinizde ufacık bir bölüm ayırsanız yeterli.

Ultra dayanıklı malzemeden yapılan ve su geçirmezliği için özel bir naylonla kaplanmış Beast’in bu mükemmel özelliği dışında birçok özelliği daha var. Çantanın dışında çeşitli donanımınızı çantaya bağlamanızı sağlayan düz ve papatya halkalar, hidrasyon cebi, ekstra destek için kalça kemeri, sıkıştırma kayışları, ana göze ön taraftan ulaşım imkânı ve sık kullandığınız eşyalarınız koyabilmeniz için hacmi ayarlanabilen ön göz çantada bulunan başlıca diğer özellikler.

Seyahatlerinizde valizinizin bir kenarında varlığını bile hissettirmeden sizinle beraber yolculuk edebilen ve gerektiğinde devasa bir çantaya dönüşen Beast Toplanabilir Çanta’nın fiyatı ise 90$. Satın almak için lütfen tıklayın.