Kaşallar uzun zamandır kampçılar, sırt çantalı gezginler gibi macera severlerin vazgeçilmezi olmuş durumda. Full Windsor sayesinde artık kaşallar bir üst seviyeye geçmek üzere. İşte size dünyanın en hafif, en az yer kaplayan, ama buna rağmen en işlevsel aleti olan Muncher Çok Maksatlı Alet (The Muncher Multi Utensil).

Uzay endüstrisi ürünü titanyumdan yapılması nedeniyle sadece 20 gram ağırlığında olan Muncher’da 10 farklı alet bir araya toplanmış durumda. Kaşallarda bulunan kaşık ve çatal işlevi dışında, bıçak, şişe açacağı, konserve açacağı, kablo kesici, düz tornavida, meyve soyucu gibi birçok işinizi görecek alet Muncher’de mevcut. Ayrıca Muncher için özel olarak tasarlanmış bir koruma kılıfı da var. Bu kılıfın üzerinde bulunan karabina ile Muncher’i istediğiniz yere bağlayabilir, yine kılıfın üzerinde bulunan çakmaktaşını konserve açacağı ile beraber kullanarak ateş yakabilirsiniz. Söylenmesi gereken diğer bir husus ise, Muncher’in titanyum yapısı nedeniyle yemek yerken hiçbir şekilde metalik koku veya tat almanın söz konusu olmaması.

Çok yönlülüğü ve kompaktlığıyla her macera severin vazgeçilmezi olacak Muncher, Kickstarter’da başlatılan bir proje ve ihtiyaç olan fon çoktan toplanmış durumda. Ön sipariş verdiğiniz takdirde nisan ayında elinizde olacak. Muncher’i kılıfıyla ya da kılıfsız olarak alabiliyorsunuz. Proje bittiğinde kılıfıyla beraber 50$ fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Muncher Çok Maksatlı Alet hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın, anlattıkların gözümde canlanmadı diyorsanız da aşağıda videosu var.