Şöyle şekil, dayanıklı, konforlu bir gözlük alma gibi bir niyetiniz mi var? Size bütün bu özellikleri barındıran, aynı zamanda 360⁰ video çekebilen bir gözlük var dersem ne dersiniz? Dünyanın ilk 360⁰ video çekebilen gözlükleri olan ORBI Prime gözlüklerine sahip olan herkes benzersiz, nefes kesici videolar çekerek yaşadıkları en güzel anları sonsuza kadar kayıt altına alabilecek.

ORBI Prime, üzerinde bulunan 4 farklı yöndeki kamera ile 1080p ve 4K çözünürlükte video çekme imkanı sağlıyor. Bu gözlükler 90 dakikalık bir kayıt süresine sahip. Dahili Wi-Fi sistemi ile çektiğiniz videoları sosyal ortamlarda anlık olarak paylaşabileceksiniz.

5 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan ve piyasadaki hemen hemen bütün kasklarla uyumlu olan ORBI Prime indiegogo üzerinde hedefinin çok üzerinde fon toplamış bir proje. Bazı ön sipariş avantajları ise çoktan tükenmiş durumda. Eğer acele ederseniz bu gözlüğe 349 $’lık bir fiyatla sahip olabilirsiniz. Aksi takdirde 499 $ ödemek zorunda kalacaksınız. Video çekmenin bir gözlük takmak kadar kolay olmasını sağlayan bu gözlükleri satın almak ve hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen tıklayın. Videosunu da izlemeden geçmeyin derim. İzledikten sonra hemen sipariş vereceğinize eminim.