İnsanoğlu olarak bilgisayar merkezli günümüz dünyasında her geçen gün kendimizi daha fazla bilgisayarın başında klavye ile makale yazarken veya e-mail atarken bulduğumuz acı bir gerçek. Bu acı gerçeğin farkına varan endüstri ve ürün tasarımcısı Jarim Koo, Audi gibi dünyaca ünlü bir otomobil markasının bir klavyede vücut bulmasını sağlayarak Audi isminin reklamını yapmaya karar vermiş ve ortaya fantastik bir klavye çıkmış. Audi Layer ismi verilen bu konsept klavye görüntüsüyle kesinlikle gelecekten bir eser izlenimi veriyor. Klavyenin var oluş amacı ise gayet basit. Audi otomobillerde tek bir parça halinde ortaya çıkan mükemmelliği, tek bir klavyede canlandırarak, Audi markasının stilinin ve teknolojisinin reklamını yapmak.

İlk görünüşte düz bir tabla olarak karşımıza çıkan Audi Layer bu haldeyken sadece dokunmatik bir fare. Ama içindeki dokunmatik kalemi aktive ettiğiniz anda ise anında bir tablete dönüşüyor. Dokunmatik kalemle istediğiniz gibi çizebilir, yazabilirsiniz. Çizmekten daha çok yazmak gerektiğinde ise abrakadabra diyerek tablayı yana doğru kaydırın ve işte size eşsiz mühendislik eseri bir klavye. Peki, bitti mi? Hayır. Ayrıca üzerinde Audi simgesinin olduğu klavyeye bitişik gösterişli ve farklı tasarım bir fare de var. Klavyeden ayrılarak saniyeler içinde etkin hale gelen bu kablosuz klavye sayesinde dilediğiniz anda internette gezinmenizi daha rahat yapabileceksiniz.

Audi markasının hakkını verecek derecede gösterişe sahip ve mükemmelliğin klavyede hayat bulduğu Audi Layer Konsept Klavye ile ilgili elimizde şu an için sadece görseller mevcut, bu yüzden sadece aşağıdaki görsellerle yetinmek durumundasınız. İyi seyirler.