Doğayla baş başa zaman geçirmeyi sevenlerin soğuk havalarda sıcak kalmak için buldukları ilk çözümlerden biri battaniyeye sarılmaktır. Bu yüzden soğuk havalara karşı koruma sağlayan kaliteli bir battaniyeye sahip olmak büyük önem taşır. Ne demiş atalarımız; “soğukla şaka olmaz”. Eğer bir doğa sever ve soğuk havaları ciddiye alan biri olarak kaliteli bir battaniye arıyorsanız Rumpl Puffe Elektrikli Battaniye (Rumpl Puffe-Electric Blanket) bu arayışınıza bir son vermek için tasarlanmış.

RumPle Puffe Elektrikli Battaniye Ravaen adlı bir şişme mont firması ile Power Practical adlı elektrikli cihazlar için güç kaynağı üreten bir firmanın kafa kafaya verip uzmanlıklarını birleştirmesi sonucu ortaya çıkmış. Kaz tüyü veya sentetik yalıtım seçenekleri ile satın alabileceğiniz bu battaniye aynı zamanda nereye giderseniz gidin kolaylıkla yanınızda götürebileceğiniz Power Practical taşınabilir güç kaynağı ile çalışan karbon ısıtma sistemine sahip. Aynı zamanda bir fener olarak kullanabileceğiniz veya telefonunuzu şarj etmenize imkân sağlayan bu taşınabilir güç kaynağı en yüksek sıcaklık modunda 4, normal sıcaklık modunda 6 ve en düşük modda ise 10 saate kadar ısı sağlıyor. Dış katmanı dayanıklı naylon materyalden yapılan ve su geçirmez olan ultra hafiflikteki Rumpl Puffee’yi çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Son olarak söylenmesi gereken bir diğer detay ise bu elektrikli battaniyeyi doğrudan elektriğe bağlayarak da kullanabiliyorsunuz.

Yosun yeşili ve kömür grisi olarak iki renk seçeneğiyle 2017’de satışa sunulması beklenen Rumpl Puffe Elektrikli Battaniye’nin Kickstarter üzerinden ön sipariş fiyatı kaz tüyü, sentetik, güç kaynaklı veya güç kaynaksız olma durumuna göre değişiyor. Fiyat detayları ve ürün hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız. Videosu’da gayet ilgi çekici ve bilgilendirici olmuş, bakmadan geçmeyin derim.