Özellikle şehir içinde bisiklet kullananlar, gündüz bile diğer araç sürücülerinin kendilerini fark etmediği konusunda sürekli yakınırken, iş geceye gelince görünürlük çok daha önemli hale geliyor. Bu sorunu çözmek için piyasada birçok farklı ürünü bulabilirsiniz. Fakat şimdi size yenilikçi ve ilginç bir teknolojiye sahip harika bir bisiklet ışığını tanıtıyorum.

Revolights; bisiklet kullanıcılarının, yolların ve sürücülerin güvenliği için geliştirdiği Eclipse'i piyasaya sürdü. Önden beyaz, arkadan kırmızı ışık saçan Eclipse; 360 dereceden gözükerek güvenle pedal çevirmenizi sağlıyor. Ön tekerlekteki beyaz ledler önünüzü aydınlatırken, arka tekerlekteki kırmızı ledler yavaşladığınızda  flaşör gibi yanıp sönüyor. Her ne kadar tekerlek üzerinde sabit duruyormuş gibi gözükerek kafaları karıştırsa da, aslında olan hızınızı algılayarak tam doğru noktaya geldiklerinde yanmaları ve diğer bölgelerde sönerek görünmez olmaları diyebiliriz. 

Revolight Eclipse'nin özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonunuza yükleyebildiğiniz bir uygulama ile hızınızı, mesafeyi, kalan mesafeyi takip etmeniz mümkün. Siz trafikte sinyal verirken veya ani yavaşlama yaptığınızda arkadaki kırmızı ledlerin otomatik olarak yanıp sönmesi ise hayat kurtarabilir emin olun. En çok beğendiğim özelliğine gelince; Eclipse sizi hava durumu hakkında uyararak yanınıza uygun kıyafetler almanızı sağlıyor.

Peki bisikletinizi bir yere bırakmak zorunda kaldığınızda janttan sökülüp çalınmasına karşı ne yapacağız derseniz, onun çözümünü de uzunca bir halat kilit kullanmakta bulmuşlar. Revolight Eclipse'in fiyatı $199 olarak belirlenmiş. Satın almak için tıklayın. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.