Tesla Model S P100D-TeknOlsun.com

Elektrikli otomobil üretiminde çoktan markasını zihinlere kazımış olan Tesla, elektrikli bir aracın ne olduğunu ve nasıl olması gerektiğini herkese gösterdi. Tesla Motors'un başına gelen birkaç talihsiz olaydan sonra bu segmentte çıtayı tekrar yükseltiyorlar. İnsanın aklını başından alan terimini kullanmaktan ne çekiniyor ne de utanıyoruz ve size Tesla Model S P100D'yi tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

LaFerrari ve Porsche 918 Spyder modellerinden bile daha atik olduğunu hatta bugüne kadar seri üretimi yapılan en hızlı ivme alan araç olduğunu iddia ediyorlar. Size bunu rakamlarla açıklayalım, 0-100km/s hızlanma süresi sadece 2,7sn. olarak belirtiliyor. eğer bu iddiaları doğru çıkarsa Tesla Model S P100D uzun bir süre tahtını koruyacağa benziyor.

Bu yeni versiyon 100kWh bataryası ile aracın tek bir şarj ile aldığı mesafeyi 426km.'den 506km.'ye çıkarıyor. Tam donanımlı ve dört teker çekiş kontrollü versiyonu 2017 yılında piyasaya çıktığında fiyat etiketinin 134,500$ olması bekleniyor. Satın alacak mısınız? E o zaman tıklayın burayı.