Elektrikli bir bisiklet için beceriklilik çok önemli bir faktör. Hiç kimse eğlencesinin veya gezintisinin kum yada kar ile kesilmesini istemez. Siz ve sizin gibi düşünenler için yeni bir elektrikli bisiklet geliştirildi. RadRover Electric Fat Bike asla bu duruma düşmeyeceğinize dair söz veriyor.

Bu e-bisiklette Samsung 48 volt 11.6 Ah batarya mevcut ve 750 watt güç üretebiliyor. Elinizdeki bu güç ile 32 km/h maksimum hıza ve 30 kilometreden fazla menzile kavuşuyorsunuz. 10cm'den fazla genişliğe sahip lastikleri ile de artık hiç bir engeli düşünmenize gerek kalmıyor. Öne çıkan özellikleri arasında 6061 alüminyum gövde, süspansiyonlu çatal, 7 çarklı Shimano, deri elcikler ve konforlu bir sele, önde ve arkada Tektro disk frenler, paslanmaz çelik jant telleri,  çift duvarlı jant seti ve entegre LED ön aydınlatma sayılabilir. Halen bir indiegogo projesi olan RadRover Electric Fat Bike'a ön-sipariş avantajı ile $1,199 gibi bir fiyatla sahip olabilirsiniz. Tanıtım videosunu izlemelisiniz. 
[post_ads]
Edit(13.07.2017): Güncel fiyat $1,499 olarak değişmiştir ve ön-sipariş kapanmıştır. Ürünü kendi web sitesinde inceleyerek satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.