Urban Kraft; bir kickstarter projesi olarak hayata geçirmeyi planladığı, 21`nci yüzyılın çağdaş insanına hitap eden, kendine özgü işlevsel ve basit tasarıma sahip günlük kullanım aksesuarlarını beğenilerinize sunuyor. Günlük ihtiyaçlarınızı karşılamakla yetinmeyip, bir tarza ve ruha sahip olan bu klasik ama fonksiyonel, bu basit ama şık, bu kahverengi ama sütlü çantalara bayılacaksınız.

Urban Kraft`ın çanta ve aksesuarları; piyasada görebileceğiniz en dayanıklı ambalaj kağıdı kullanılarak özene bözene yapılmış el emeği göz nuru parçalar. Kapıdan dışarı adımınızı attığınız andan itibaren yoğun iş temponuza ve hayatınıza kolaylıkla uyum sağlayabilecek cüzdanlar, el çantaları, sırt çantaları, laptop çantaları seçenekleriniz arasında. Yıkanabilir, su ve nem geçirmez, yırtılmaz ve çok çok hafif

Her bir ürün; sade, profesyonel ve atletik bir vücuda sahip olsun diye üzerinde enine boyuna düşünülerek tasarlanmış ve hepsi sizin ruhunuza tutku, motivasyon ve başarı aşılamaya hazır. 

Urban Kraft çantaları, kişisel eşyalarınızı istediğiniz her yere daha rahat taşıyabilmeniz için bire bir. Ambalaj kağıdından yapılması dışında; içinde ve dışında bulunan yüksek koruma standardı, laptop ve tabletiniz için özel bölmeler ve ihtiyaç duyacağınız tüm eşyalarınızı içine alacak büyüklükte iç hacmiyle çantamız piyasadaki müdavimleri arasından hemen sıyrılıyor. Öğrenci, gezgin, moda tasarımcısı ya da bir iş adamı olmanız Urban Craft için hiç sorun değil, o hepinizi bir ambalaj kağıdına sarıp sarmalayıp kucaklıyor! Yazının sonundaki tanıtım videosunu kaçırmayın.

Kickstarter'da kampanyalarının halen devam ettiğini ve erken sipariş fırsatının kaçırılmaması gerektiğini belirtmeden geçmeyelim. Hemen incelemek ve sipariş vermek için tıklayın.