Kendisini hiç uğranmamış yerlere atmak, doğada konforlu bir şekilde vakit geçirmek, kalacak yer sıkıntısı olmadan dilediği yerde gecelemek, pencerenize istediğiniz manzarayı yerleştirmek ve bunu güzel bir karavan ile yapmak kimin ihtiyacı değil ki? Kim istemez bunu?

Bu gerçeğin kurtarıcılarından en sonuncusu Bett Mobil adıyla karşımıza çıkıyor. Akıllıca tasarlanmış ve modifiye edilmiş, Volkswagen Multivan sizin bütün hayallerinizi, konforunuzu bozmadan, evinizde hissettirerek sunabileceğini vaat ediyor. 

Yatak odanız birkaç dakika içinde arkaya doğru otomatik olarak uzayarak hazır oluyor, 136x200cm ebatlarında bir yatak sizi bekliyor. Yıkama alanı 20 litre kapasiteli temiz su, 10 litre atık su tanklarına sahip. Buzdolabı 50 litrelik, bir kamp tuvaleti mevcut, yemek pişirme modülü aynı zamanda saklama alanı olarak kullanılabiliyor. Bu yemek ocağını araç dışına taşıyarak güzel havaların tadını çıkarabilirsiniz. Bu sistem araçla birlikte satılmıyor maalesef. aracı siz alacaksınız sonra da modülü alacaksınız. Sadece yatak modülünü eklerseniz $8,900 fiyata sahip oluyorsunuz. Bütün modülleri almak isterseniz $13,144 ile $16,865 arasında fiyatlarla karşılaşıyorsunuz. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.