“Şipşak fotoğraf makinesi” dendiğinde aklımıza ilk gelen daha önce bir modelinin tanıtımını da yaptığımız Polaroid Pop  olsa da, Kodak firması özellikle “ekonomikliği” ile öne çıkacak yeni bir ürününü tanıtmış durumda.

KODAK PRINTOMATIC son dönemin popüler hobilerinden olan fotoğraf bastırma konusunda oldukça tatmin edici sonuçlar verebilecek kapasitede bir şipşak fotoğraf makinesi.

10 megapiksellik makine isteğe bağlı olarak renkli ya da siyah-beyaz baskı yapabiliyor. Özellikle siyah-beyaz baskı olayı çok ilgi çekecek bir özellik diye düşünüyorum. Çünkü bir zamanın teknolojisi, bu zamanın ilgi çeken nostaljisine dönüşüyor genelde. Siyah-beyaz fotoğraf olayı da böyle bir şey.

5x7.5 ebadında baskı yapabilen PRINTOMATIC, KODAK ZINK fotoğraf kâğıdı kullanıyor. Makine bir fotoğrafın baskısını yaparken ikincinin çekilmesine de izin veriyor.

Makine 10 adet KODAK ZINK fotoğraf kâğıdı ile birlikte geliyor. Ayrıca 20’lik ve 50’lik paketler halinde KODAK ZINK satın alınabiliyor.

Başta da bahsettiğim gibi makinenin bana göre en güzel tarafı fiyatının çok makul seviyede olması. Eylül ayı sonunda satışa çıkacağı belirtilen KODAK PRINTOMATIC’in fiyatı 69$ olarak açıklanmış. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]