Uzun bir doğa yürüyüşünden sonra ve ya doğanın ortasında kamptayken sıcak bir duş gibisi yoktur. Uzun bir dağ yürüyüşünden sonra, kampın ilerleyen günlerinde ilaç gibi gelir. Diyeceksiniz ki dağın başında duş nasıl alacağız. O işi ben hallediyorum, merak etmeyin, size Helio Portatif Duş Setini (Helio Portable Pressure Shower) getirdim.

Piyasada birçok portatif duş bulabilirsiniz. Fakat Helio, kompakt taşınabilirliği ve pratik kullanımı ile diğerlerinden kesinlikle bir adım önde. Helio portatif duş seti su tankı, pompa ve hortum olmak üzere üç ana parçadan oluşuyor. Çalışma prensibi ise çok basit. 11 litrelik su deposunu doldurduktan sonra Helio’yu güneşin alnına ısınması için bırakıyorsunuz. Isındıktan sonra ayak pompasına basarak 5-7 dakika boyunca basınçlı su ile duşunuzu alabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra Helio’yu taşıma çantasına koyabilirsiniz. İşte bu kadar basit.

Sizi doğanın en ücra köşelerinde terden, tozdan uzaklaştırarak rahatlamanızı sağlayacak Helio Portatif Duş Seti’ni Amazon’dan 100 $’lık bir fiyatla satın alabilirsiniz. Satın almak için tıklayınız. Çalışma şeklini daha iyi anlamak isterseniz, aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz. Web sitesinden de ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.