Bu muhteşem Green Scrambler, saygın K-Speed garajının arkasındaki yaratıcı güç olan, Eak olarak da bilinen Tanadit Sarawek'in ileri görüşlü zihninden doğmuş olağanüstü bir özel yapımdır. Bu Yamaha XSR155 tabanlı başyapıt, Eak'in kendine özgü yeteneklere sahip benzersiz motosikletler üretme konusundaki yaratıcılığının ve tutkusunun bir kanıtı.

Yamaha XSR155, ordudan ilham alan çok yönlü bir estetiğe sahip, sağlam bir sokak motosikletine dönüştürüldü. Titiz bir işçilikle yeni metal aksam ana çerçeveye kusursuz bir şekilde entegre edilerek uyumlu ve görsel açıdan çarpıcı bir tasarım ortaya çıkarılmış.

Fabrika çıkışı bulunan stok motor korunmuş ama ekstra performans için Eak imzalı yüksek katlı egzoz sistemini de eklemeden rahat edememişler anlaşılan. Çatallara monte edilen büyük LED farlardan vintage arka lambaya ve arka kısmı süsleyen küçük göstergelere kadar çok sayıda zarif dokunuş var. Sonuç olarak gerçek bir cep roketi, sürülmeyi bekleyen çok yönlü bir sokak karıştırıcısı ortaya çıkmış diyebiliriz. Daha fazla bilgi almak isterseniz K-Speed'in websitesini ziyaret edebilirsiniz.