Yeni bir girişim olan Roue, zamansız tarzlardan etkilenen çağdaş konsept saatler üretiyor. Koleksiyon, 70'lerin yarış arabalarının estetiğinden, Braun kreasyonlarından ve yüzyıl ortası İskandinav mobilyalarından ilham alan titiz tasarımıyla öne çıkıyor.

ROUE TPS, Porsche 910'a saygı duruşu niteliğindeki TPS serisiyle 1960'ların yarış kültürünü canlandırıyor. Her biri numaralandırılmış ve benzersiz altı sınırlı sürüm versiyonuyla sunulan bu saatler, tarihi zaferlerin özünü yakalıyor. En son eklenen TPS One - Black Serisi, birinci sınıf Siyah PVD kaplamasıyla dikkat çekiyor. Tüm TPS saatler, üç katmanlı kadran yapısına, İsviçre Super-Luminova baskısına sahip ve değiştirilebilir deri ve silikon kayışlarla birlikte geliyor.

40 mm'lik bu saat, kuvarsın doğruluğunu ve güvenilirliğini kuru tıklama ve anında sıfırlama özelliğine sahip mekanik bir kronografın gelişmiş manevrasıyla birleştiren Seiko VK-63 Meca-Quarts mekanizma tarafından desteklenmektedir. Daha fazla bilgi almak isterseniz Roue'nun websitesini ziyaret edebilirsiniz.