Bose, Ultra Open Kulaklıklarını resmi olarak piyasaya sürdü. Bu şık kulaklık başlıkları, Bose'un OpenAudio teknolojisiyle hareket halindeyken dinlemeyi yeniden tanımlıyor, konfor ve stabilite için benzersiz bir tasarım sunarak gözlüklere taviz vermeden uyum sağlıyor.

Bose'un Immersive Audio'nun mekansallaştırılmış sesi sayesinde çevrenizin farkındalığından ödün vermeden kendinizi müziğe kaptırabilirsiniz. Esnek eklem yeri ve hava kadar hafif tutuş, tüm gün boyunca konfor ve güvenlik sunar ve her türlü aktivite için mükemmeldir. 7,5 saate kadar oynatma süresi ve şarj kutusu aracılığıyla ilave 19,5 saate kadar oynatma süresi sunan bu kulaklıklar, bir sonraki maceranıza her zaman hazır olmanızı sağlar.

Dinamik ortamlar için Otomatik Ses Düzeyi de dahil olmak üzere basit düğme kontrollerinin keyfini çıkarın. Suya dayanıklı (IPX4) ve Bose SimpleSync teknolojisiyle donatılmış Ultra Open Kulaklıklar kusursuz, kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi sunuyor. Bose'un eşsiz kalitesi ve tarzıyla dinleme deneyiminizi yükseltin. Dilerseniz Amazon.com'dan satın alabilirsiniz.