HOVERAir X1 kendiliğinden uçan kamera, benzersiz erişilebilirlik sunarak drone fotoğrafçılığında devrim yaratıyor. Hızlı fırlatma özelliğine sahip bu akıllı ve kullanıcı dostu drone, yürürken veya koşarken iç ve dış mekandaki hareketlerinizi zahmetsizce takip edebiliyor.

Yalnızca 125 gram ağırlığında olan bu kompakt drone, önceden programlanmış uçuş modları ve son teknoloji stabilizasyon teknolojisi gibi gelişmiş özellikleri cep boyutundaki tasarımında birleştiriyor. HOVERAir X1 otonom olarak çalışarak, çekim yapmak ve kaydetmek için basit bir kurulum sağlıyor.

Öne çıkan özellikler arasında; güvenli bir kapalı tasarım, kolay taşınabilirlik için katlanabilir bir çerçeve ve görev tamamlandığında havadan alınmasına olanak tanıyan ayırt edici bir özellik yer alıyor. "Hover", "Takip Et", "Uzaklaştır", "Yörünge" ve "Kuş Bakışı" gibi gelişmiş uçuş modları yaratıcı olanakları genişletiyor.

İçerik oluşturucular için HOVERAir X1, sağlam bir hibrit stabilizasyon sistemiyle tamamlanan 2,7K@30fps, 1080p@60fps ve 1080p HDR'ye kadar video kaydını destekler. Tamamlayıcı uygulama, uçuş parametrelerinin ince ayarlanmasını, hareket halindeyken medya düzenlemeyi ve sosyal platformlarda kesintisiz paylaşımı kolaylaştırıyor.

Başlangıç seviyesindeki drone'lar için bir referans noktası oluşturan HOVERAir X1, güvenlik özellikleri ve gelişmiş izleme yetenekleriyle öne çıkıyor ve kişisel kullanım ile içerik oluşturuculara hitap ediyor. Siyah veya beyaz renkte mevcut olan HOVERAir X1 hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın