Saha için tasarlanmış yüksek performanslı bir akıllı saat olan Garmin Tactix 7 Amoled Edition ile tanışın. 1,4 inçlik uyarlanabilir AMOLED ekrana sahip bu saat, gizlilik için karartma seçeneğiyle her türlü aydınlatmada görünürlük sağlıyor. Geleneksel düğmelerin ve dokunmatik ekranın birleşimi, çeşitli işlevlere hızlıca erişim sağlayabilirsiniz.

Bu çoklu spor modlu GPS akıllı saati, atlama yöneticisi modu, yol noktası projeksiyonu, gizli mod ve çift konumlu konum biçimlendirmesi dahil olmak üzere özel taktiksel özelliklerin ötesine geçiyor. Özel bir anahtar, ek güvenlik için tüm kullanıcı verilerini anında silebilmenizi sağlıyor.

Optimum doğruluk için navigasyon sensörleri ve çok bantlı GPS desteğiyle desteklenen önceden yüklenmiş TopoActive ve kayak haritaları ile dış mekanlarda zahmetsizce gezinebilirsiniz. Saat aynı zamanda karanlık koşullara alışmaya yardımcı olan Kırmızıya geçiş moduna da sahip.

Eğitim özellikleri, sağlık izleme ve temassız ödemeler için Garmin Pay ile donatılmış Tactix 7, sahada yüksek performanslı işlevsellik arayanlar için mükemmel bir yol arkadaşıdı. Daha fazla bilgi almak için tıklayın.