Bu sağlam kasalarla Apple Watch'unuzun bir G-Shock gibi görünmesini sağlayın. Bu harika kasalar, ikonik G-Shock GWG-1000 Mudmaster ve GMW-B5000 full metal serisine olan çarpıcı benzerlikleriyle dikkatimizi çekti.

M3 kasası, ön vidalar, çerçeve tampon korumaları ve düğme stili gibi Mudmaster'ın tasarım öğelerini yansıtıyor. Siyah veya yeşil renkte mevcut olan bu kılıf, GWG-1000'in çift dilli tokasını yakından taklit eden bir bantla birlikte geliyor. Paslanmaz çelik bant koruyucusu olmamasına ve ön düğmenin işlevsiz olmasına rağmen G-Shock serisinin özünü yakalıyor.

Daha lüks bir görünüm için paslanmaz çelik Moving Fortress Pro kasası ve kordonu, G-Shock GMW-B5000'i hatırlatan zarif bir estetik sunuyor. Yükseltilmiş çerçevesi, katlanabilir toka bandı ve GMW-B5000D-1'e benzeyen fırçalanmış yüzeyiyle bu kılıf, Apple Watch'unuzu yükselterek ona daha şık bir görünüm kazandırıyor. Moving Fortress Pro kılıfı için gümüş veya siyah arasından seçim yapın veya paslanmaz çelik çerçeve ve TPU bant içeren Moving Fortress Classic serisini keşfedin.

Bu dayanıklı kılıflar Apple Watch'unuz için gelişmiş koruma vaat etse de, G-Shock ile aynı düzeyde zorluklara dayanamayabileceklerini unutmayın. amBand ile Apple ve G-Shock dünyalarını kusursuz bir şekilde birleştiren benzersiz bir stil ve dayanıklılık karışımı elde edebileceğiniz bu kasalar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.