Zero Motorcycles, mevcut modellerinde önemli güncellemeler, daha uygun fiyatlar ve taşınabilir bisikletler için çeşitli yeni renkler içeren 2024 serisini Milano'daki EICMA'da tanıttı. Bunlar arasında Zero DSR/X amiral gemisi modeli olarak merkezde yer alıyor.

Zero DSR/X, her türlü araziyi fethetmeye hazır, sağlam bir elektrikli motosiklet. Güçlü 75 kW (100 hp) elektrik motoru ve 229 Nm azami torkuyla heyecan verici bir performans sunuyor. Çerçeve ve geometri yerden geniş yükseklik sağlarken, ayarlanabilir ön çatal ise 21 cm'ye kadar hareket imkanı sunuyor.

Ancak 2024 serisinin asıl öne çıkan modeli, sınırlı sayıda üretilen Zero DSR/X Black Forest'tır. DSR/X macera motosikletini temel alan bu motosiklet, ayırt edici siyah kaplaması, özel grafikleri ve onu bugüne kadarki en lüks ve vahşi doğaya hazır Zero motosikleti yapan bir dizi birinci sınıf aksesuarla donatılmış.

Bu birinci sınıf ilaveler arasında iç çantalı üç parçalı bir bagaj seti, iç lastiksiz tekerlekler için çapraz kollu tel jantlar, bir touring ekranı, birinci sınıf bir sele, tırtıklı ayak dayamaları, koruma plakası, gövde korumaları, sis farları, orta sehpa, LED göstergeler, özel kapak ve hatta VIP hediye kutusu yer alıyor.Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.