Las Vegas'taki 2023 SEMA fuarında bazı inanılmaz araçlar sergilendi ve Lexus, modifiye edilmiş altı modeliyle fuara damgasını vurdu. Bunlar arasında 2024 Lexus GX 550 Overtrail+ AAP, hayatta kalma tutkunlarının hayali olarak öne çıkıyor.

Bu GX 550, standart bir 2024 modeli olarak başladı ve Lexus Associated Accessory Product (AAP) uzmanlarının dokunuşunu aldı. Göze çarpan ilk özellik, Lexus'un alışılagelmiş tarzından farklı olan benzersiz Toprak ve siyah iki tonlu renk şemasıdır. SUV, her türlü araziyi fethetmeye hazır, 18 inç siyah jantlar üzerinde 33 inçlik sağlam lastiklerle donatılmıştır.

Overtrail+'ın pratikliği gerçekten etkileyici. Araç, Pelican kargo kasaları ve rotoPax iki galonluk konteynerler dahil olmak üzere geniş bir depolama alanına sahip. Prinsu tavan rafı ve pencere aksesuar panelleri ile her şey güvenli bir şekilde yerinde tutuluyor ve tavana kolay erişim için bir merdiven bulunuyor. Güvenlik donanımı bir DMOS küreği ve ARB kurtarma panolarını içeriyor.

Kaputun altında, GX 550, 349 beygir gücü ve 650 Nm tork üreten güçlü çift turboşarjlı 3,4 litrelik motoruyla değişmeden kalıyor. 10 vitesli otomatik şanzıman işlerin sorunsuz ilerlemesini sağlıyor.

Lexus henüz bu yapının tam fiyatını açıklamadı ancak GX 550'nin ne olabileceğine dair dikkate değer bir örnek teşkil ediyor. Standart 2024 GX 550 ön siparişe sunuldu; fiyatlandırma ve kesin stok durumuiçin buraya tıklayın.