Dünyanın en ünlü açık hava sporcusu ve hayatta kalma uzmanı Bear Grylls, bu benzersiz işbirliği için Birleşik Krallık'taki katlanır bisiklet ustaları Brompton ile bir araya geldi. Brompton x Bear Grylls Keşif Bisikleti, macera ve keşif için en iyi yol arkadaşınız. Bu 6 vitesli katlanır bisiklet, sizi şehir içi yolculuklardan arazi yollarına kadar her yere götürmek için tasarlandı.

Delinmeye karşı süper dirençli Schwalbe Marathon Racer lastikleriyle donatılan bu bisiklet, yumuşak ve güvenilir bir sürüş sağlayarak hafif çakıllı yolları ve patikaları fethetmeye hazır. Dahası, yalnızca 20 saniyede katlanarak saklama ve taşıma açısından inanılmaz derecede uygun hale gelebiliyor.

Ancak hepsi bu kadar değil; Brompton x Bear Grylls Keşif Bisikleti, bir sırt çantası ve temel malzeme çantası da dahil olmak üzere su geçirmez bagajlarla birlikte geliyor, böylece yolculuğunuz için ihtiyacınız olan her şeyi taşıyabilirsiniz. İster spontane bir keşif günü, ister planlı bir macera olsun, bu aksesuarları bisikletinize kolaylıkla takıp yola çıkabilirsiniz. Hareketlerinize uyum sağlayan konforlu Brooks C17 selesiyle bu bisiklet hem çok yönlülük hem de konfor sunuyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.