Living Vehicle HD24, 7 metrelik kompakt bir pakette şebekeden bağımsız lüks seyahati yeniden tanımlıyor. Bu üst düzey seyahat karavanı, evin tüm konforunu sunarken uzak yerlere gitmenize de olanak tanıyor. Modüler bir iç mekana sahip yemek alanı, oturma odasına veya kraliçe yataklı bir uyku alanına dönüşebiliyor. Mutfak, banyo, çamaşırhane ve geniş depolama alanı ihtiyacınız olan her şeye sahip olmanızı sağlar.

HD24 karavanı diğerlerinden ayıran şey enerji verimliliğidir. Çatıya monte güneş panelleriyle desteklenen 72 kilowatt saatlik bir enerji sistemine sahip olan bu karavan, 30 güne kadar şebekeden bağımsız olarak yaşamanıza olanak tanıyor. Römorkun minimalist ve ferah tasarımı, hareketli bir mutfak adası, yatağa dönüşen oturma alanı ve duşlu özel bir banyo ile tamamlanan lüks bir daireyi andırıyor.

Çok yönlülük arayanlar için, mobil ofis, misafir odası veya çamaşırhane alanı olarak kullanılabilecek 1,5 x 2,8 metrelik çok amaçlı bir alan bulunmaktadır. Karavanda ayrıca 42 inç düz ekran TV, yıl boyunca kullanılabilen iklim kontrolü ve günde beş galona kadar arıtılmış su üretebilen isteğe bağlı bir nem alma cihazı bulunuyor.

299.995 $'dan başlayan fiyatla HD24, Living Vehicle'ın üst düzey seyahat treylerlerinin daha küçük ama aynı derecede yetenekli bir versiyonu. Bu da onu hem lüks hem de bağımsızlık arayan maceracı gezginler için mükemmel bir seçenek haline getiriyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki tanıtım videosunu da izlemeden geçmeyin.