Alfa Romeo, ikonik 33 Stradale'i sınırlı sayıda üretilen bir süper otomobilde yeniden canlandırıyor. 620 bg gücündeki güçlü V6 çift turbo ve sekiz vitesli DCT şanzıman veya 449 km menzile sahip 750 bg gücündeki tamamen elektrikli versiyon arasında seçim yapılabilecek. Carrozzeria Touring Superleggera tarafından tasarlanan her araba, Alfa Romeo'nun uzman ekibi "Bottega"nın yardımıyla kişiselleştirilebiliyor.

F1 sürücüsü Valtteri Bottas, kusursuz performans için 33 Stradale'e ince ayar yapıyor. Üç saniyenin altında 0-100 km/saat hıza fırlıyor ve 331 km/saat maksimum hıza ulaşabiliyor. Tasarım, 1967 modelinin ikonik kıvrımlarına saygı duruşunda bulunarak klasik estetiği modern yetenekle birleştiriyor. İçeride, sürücü merkezli bir kabinde düğmesiz bir direksiyon simidi ve alüminyum, karbon fiber, deri ve Alcantara'nın zevkli bir kullanımı yer alıyor.

Bu olağanüstü yaratım yalnızca 33 adetle sınırlı ve her biri zaten şanslı sahibini buldu; bu da Alfa Romeo'nun efsanevi Tipo 33'ün kalıcı cazibesinin bir kanıtı. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.