EarthCruiser'ın GMC ile çığır açan işbirliği size olağanüstü, doğaya çıkma olanaklarını yeniden tanımlayan, tamamen elektrikli, arazi macera makinesi Hummer EV EarthCruiser Camper'ı getiriyor. Overland Expo Mountain West'te tanıtılan bu yenilikçi donanım, yeni Hummer EV Pickup şasisine kusursuz bir şekilde entegre olarak en son teknolojiyi, konforu ve keşif yeteneklerini sunuyor.

Hassasiyet ve uzmanlıkla hazırlanmış Hummer EV EarthCruiser Camper, kasaya tamamen entegre edilmiş bir karbon fiber muhafazaya sahip. Cihazlar ve temel ihtiyaçlar için yedi gün boyunca şebekeden bağımsız enerji sağlayan 605 W yerleşik güneş enerjisi ve 6 kWh lityum pil ile nihai özgürlüğü deneyimleyebilirsiniz. Yalıtımlı üç katmanlı açılır tavan, her mevsimde keşif yapabilmenize imkan tanıyor. İçeride akıllı bir tasarım hakim. İç/dış mekan duşu, mutfak, çeşitli saklama çözümleri ve düz tuvalet gibi özel olarak tasarlanmış donanımların keyfini çıkarın. İç kısımda üstün konfor için tam boyutlu bir yatak ve sezgisel kullanım için 7 inç dokunmatik ekranlı kontrol paneli bulunuyor.

2024 yılında satışa sunulması beklenen Hummer EV EarthCruiser Camper, yenilik ve maceranın oyunun kurallarını değiştiren bir birleşimini temsil ediyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.