BMW ve ünlü İtalyan bisiklet üreticisi 3T, BMW Lifestyle Shop'ta altı yeni bisiklet sunan BMW Exploro bisiklet serisini oluşturmak için güçlerini birleştirdi. Bu bisikletler, çakıl, yol ve şehir içi sürüş dahil olmak üzere çeşitli senaryolara hitap ediyor ve her model, ek güç için bir elektrik motoruyla sipariş edilebiliyor.

BMW Exploro motosikletleri, altı boyutta sunulan tam karbon fiber çerçeveye sahip birinci sınıf bileşenlerle görsel olarak etkileyici bir tasarıma sahip. SRAM'ın 12 vitesli vitesi, hassas vites değişimleri sağlarken, hidrolik disk frenler mükemmel duruş gücü sağlıyor. Elektrikli bir seçenek arayanlar için bu bisikletler, ekstra destek sunan bir Mahle X20 arka tekerlek göbeği motoruyla donatılmış olarak geliyor.

BMW Exploro Gravel, hem çakıllı hem de düz yollar için mükemmelken, BMW Exploro Road asfalt yüzeylerde mükemmel bir seçenek. BMW Exploro Urban, şehir içi ulaşım için tasarlanmış çevik bir bisiklet ve elektrikli versiyonu, daha uzun mesafelerde verimli pedal desteği de sunuyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.