Acacia Tent, fütüristik tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile glamping dünyasında devrim yaratıyor. Bu her şey dahil kamp barınağı, rahat ve güvenilir bir kamp deneyimi sağlamak için çadır, muşamba ve hava yatağının işlevselliğini bir araya getiriyor.

Gömülü fiberglas direklerle hazırlanmış su geçirmez çadır, pencereleri, saklama cepleri ve hatta bir klima ünitesini bağlamak için bir bağlantı noktası barındırıyor. Kanopisi, suyu ve zararlı ultraviyole ışınlarını etkili bir şekilde engellerken, dayanıklı PVC'den yapılmış şişirilebilir zemin, şişirilebilir kanolara benzer denize uygun bir platform sunuyor. Konforu artırmak için zemin kısmı, kamp ortamınıza rahat bir dokunuş katan halıyla kaplıdır.

Buzda balık tutma çadırlarını anımsatan açılır tasarımı sayesinde Acacia'yı kurmak çocuk oyuncağı. Sabit iç iskeleti zahmetsizce çekilerek açılır ve yerine oturur. "Air Floor" olarak bilinen 15 cm kalınlığındaki şişme zemin, hem yatak hem de uyku pedi görevi görüyor. Seçeceğiniz modele göre iki ila beş kişiyi barındırabiliyor. Sıcak aylarda ağ pencerelerden kendi kendini havalandırırken, daha soğuk mevsimlerde, üst kısmı ilave bir katmanla kapatılarak yalıtım yapılabiliyor.

Acacia Tent'i diğerlerinden ayıran özelliği, su üzerinde yüzebilmesidir. Şişirilebilir zemini ile havuz, göl veya gölet içerisine kurarak su ile çevrili eşsiz bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Gelgitin sizi alıp götürmesine izin verecek şekilde bir kumsala bile kurulabilir. Katlanabilir ve su geçirmez zemin maksimum 10 psi'ye kadar şişebiliyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.