Vagabund Moto ve ClassicBike Raisch, dikkatleri üzerinize çekeceği kesin olan sınırlı üretim bir özel motosiklet yaratmak için bir araya geldi. Vagabund x Raisch Triumph Bobber, vintage stili modern dokunuşlarla harmanlamayı başararak gerçekten benzersiz ve çarpıcı bir motosiklet ortaya çıkaran, büyük oranda modifiye edilmiş bir Bonneville Bobber'dır.

Vagabund x Raisch Triumph Bobber'ın en dikkat çekici özelliklerinden biri özel selesidir. Yukarı doğru kıvrık çelik bir alt çerçeveden yapılmış ve bir Alcantara sele ile kaplanmış olan koltukta ayrıca özel Polyamid12 yan kaplamalar ve entegre bir LED arka lamba bulunur. Kokpit ayrıca alçaltılmış gidon, bir alüminyum yakıt kapağı ve ısmarlama bir brakette bir Motogadget Motoscope Tiny analog gösterge ile güncellenmiş.

Diğer modifikasyonlar arasında Highsider LED ışınlı Polyamid12 far muhafazası, siyah seramik kaplı Remus egzoz sistemi ve entegre LED dönüş sinyallerine sahip siyah eloksallı alüminyum çatal kapakları yer alıyor. Motosiklette ayrıca Raisch'in ön çamurluğu, petal rotorları ve ShinYo şerit LED göstergeleri de mevcut.

Vagabund x Raisch Triumph Bobber, motosikletin şık ve modern görünümüne katkıda bulunan Pirelli Diablo Supercorsa lastikleri ile sarılı 17 inç telli Takasago Excel jantlara biniyor. Ve tabii ki, özel boya işi, karartılmış motor ve gövde parçaları ve sarı vurgulu sessiz logolar, motosikletin imzası olan Vagabund görünümünü tamamlıyor.

Sınırlı sayıda üretilecek olan Vagabund x Raisch Triumph Bobber, 35.000 € (~38.675 $) fiyatla satın alınabilir. Ama gerçekten benzersiz ve göz alıcı bir motosiklet arıyorsanız, kesinlikle bu fiyata değer. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.