Akıllı aydınlatma, evlerinin ambiyansını ve işlevselliğini geliştirmek isteyenler için popüler bir trend haline geldi. Ancak benzersiz bir aydınlatma çözümü arıyorsanız Yeelight Cube'u düşünebilirsiniz. Xiaomi'nin bir alt markası olan Yeelight tarafından yaratılan bu küp şeklindeki akıllı lamba, masanızda bulundurabileceğiniz eğlenceli ve özelleştirilebilir bir aydınlatma deneyimi sunuyor.

CES'te görücüye çıkan ve CES 2023'ün en iyi ürünleri listesinde bir yer edinen Yeelight Cube'un üç versiyonu mevcut: Spot, Matrix ve Panel. Başlamak için küplerden birini elektrikli bir yuvaya bağlayın ve beş adede kadar küp daha ekleyerek mıknatısları kullanarak bir ışık hattı veya kulesi oluşturun. Her ışık çalışırken değiştirilebilir, böylece stilleri hiç çaba harcamadan karıştırabilir ve eşleştirebilirsiniz.

Spot, odanın etrafındaki dinamik aydınlatmayı yansıtan üstte bir ışığa sahipken, Matrix, küpün ön tarafındaki çeşitli ışık noktalarını kontrol etmenize izin verir. Son olarak Panel, farklı renkler ve parlaklık seviyeleri ile özelleştirebileceğiniz basit bir ön panele sahiptir.

Android, IOS ve Windows ile uyumlu Yeelight Station uygulamasını kullanarak, gökkuşağı dalgası veya ateş gibi önceden ayarlanmış sahneler dahil her şeyi kontrol edebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı kolaydır ve özel sahneleri kolayca oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır. Yeelight Cube ayrıca kutudan Matter uyumlu olarak çıkıyor, yani mevcut platformunuz ne olursa olsun tüm akıllı evlerle çalışır.

Yeelight Cube'u Google Asistan destekli akıllı evlere bağlamak, Matter QR kodunu Google Home uygulamasını kullanarak okutmak kadar basit. Bağlandıktan sonra, Yeelight Cube'u açıp kapatmak ve onu bir odaya eklemek için Google Asistan sesli komutlarını kullanabilirsiniz.

Şu anda Yeelight Cube, 114 $'lık Başlangıç Kiti için Indiegogo üzerinden ön sipariş alıyor. Başlangıç Kiti, bir yerleştirme istasyonu ve üç küp stilinden birini içeriyor ve size gelecekteki perakende fiyatlarında %33'ün üzerinde indirim sağlıyor. Yeelight Cube, Nisan 2023'ten itibaren dünyanın her yerine gönderilebilecek.