Living Vehicle, gezegendeki en güçlü, güneş enerjili, tamamen elektrikli lüks seyahat karavanına sahip olan 2024 Living Vehicle HD Trailer serisini piyasaya sürdü. Şirket, dahil olan herkese fayda sağlayan konforlu bir yaşam tarzını destekleyen yenilenebilir enerji üretmek için yenilikçi bir temel oluşturdu. Seri üç model içeriyor: HD Core, HD Max ve HD Pro.

HD Core modeli, 2kW güneş enerjisi ve 6kW güç ile toplam 21kWh sunuyor. HD Max modeli 3kW güneş enerjisi depolar, 12kW güç depolar ve toplam 43kWh'ye sahiptir. HD Pro modeli, 72kW enerji, 4.4kW güneş enerjisi ve 18kW güç ile serideki en güçlü modeldir. 2024 Living Vehicle HD Trailer serisindeki üç model de, ısıtma ve soğutma sistemi gibi her türlü araç içi konforu güçlendirmek için el ele çalışıyor.

Etkileyici arazi yeteneklerine ve bir ev için yeterli güneş enerjisine ek olarak, bu son derece yetenekli seri, doğaya açılmak için sürdürülebilir standardı belirliyor. Şirketin kurucu ortağı, yeni modeli, bir king size yataktan bir şef tarafından tasarlanmış mutfağa kadar her şeyin dahil edilmesinin yanında, sağlıklı yaşam için sakin, spa tarzı bir yağmur duşuna da sahip 5 yıldızlı bir otele benzetiyor.

2024 Living Vehicle HD Trailer Serisi, Core modeli için 459.995 dolardan başlıyor. Uzak ortamlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış ve kendi sürekli sürdürülebilir güç kaynağınızı oluşturarak süresiz olarak şebekeden çıkmayı mümkün kılıyor. Living Vehicle, tamamen entegre bir sistemle bağımsız bir elektrik santrali de yaratmış. Bu AG güç sistemi, otomotiv sınıfı lityum teknolojisinden yararlanıyor.

Bol miktarda ücretsiz ve temiz güneş enerjisi ile enerji paketi, AG sistemlerini sürdürmenin ötesinde harici ihtiyaçlar için de bir kaynak olarak kullanılabiliyor. Living Vehicle HD Trailer serisindeki her karavan, elektrikli araçları Seviye 1 şarj standardı ile şarj edebiliyor. PRO donanım seviyesinde ise Seviye 2 şarj da mevcut.

Living Vehicle ayrıca, şimdiye kadar kurulmuş en güçlü güneş enerjisi dizisine sahip olan ve PRO serisinin her iki yanına uzanan Dual Solar Awning'i de tanıttı. Yukarıdan bakıldığında, Living Vehicle'ın üst kısmının ultra verimli, endüstri lideri, hafif, ince film monokristal güneş panelleriyle kaplı olduğunu görebiliyoruz. Kendi kendine uzun süre yetebilen bu karavanlar, seyahatleriniz sizi nereye götürürse götürsün talep halinde yeni kaynaklar oluşturabilmeniz için tasarlanmış.

Luxury Finishes paketi, büyük boy pencereler, çatı pencereleri ve sürgülü cam kapı da dahil olmak üzere piyasada bulunan en iyi malzemelerden bazılarını barındırıyor. Her alan son derece işlevsel ve kullanımı sezgisel. Bazı alanlar, karavanınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için birden fazla işlevi üstlenebiliyor. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.